Producten

Power levert brandstoffen en oliën met een uitstekende prijs en service. Onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit. Power brandstoffen bevatten hoogtechnologische additieven die uw motor beschermen en schoonhouden. Zo staan ze garant voor betere prestaties en een langere levensduur van de motoren en ze zijn bovendien milieuvriendelijk.

Bij Power kan u terecht voor volgende producten:

 

Brandstoffen 

Benzine
U vindt bij ons Eurosuper 95 (ongelode bezine, 95 octaan) en Superplus 98 (ongelode benzine, 98 octaan). Onze benzine voldoet aan de norm NBN EN 228

Diesel
Power levert hoogwaardige diesel, geschikt voor elk type dieselmotor. Ook koude winters zijn geen probleem: met onze diesel rijdt u onze probleemloos tot -20°C.

 • Voldoet aan de norm NBN EN 590
 • Zwavelgehalte van maximum 50mg/Kg 
 • Cetaangetal van minimum 51


Onze benzine en diesel bevatten multifunctionele additieven die uw motor beschermen:

 • Optimale verbranding, dus betere prestaties
 • Verlengde levensduur van de motor
 • Bescherming tegen corrosie en roest
 • Lagere uitstoot 
 • Geen schuimvorming tijdens tanken
power_brandstoffen

 

LPG
Bij Power tankt u ook LPG of autogas, een vloeibaar gemaakte mengeling van propaan- en butaangas.
Met LPG rijdt u goedkoper en minder belastend voor het milieu. Onze LPG voldoet aan de norm EN 589.

Petroleum
Bij Power kunt u ook terecht voor lamppetroleum type C, met een laag zwavelgehalte en hoog ontvlampunt, waardoor het ideaal is voor de kleine kacheltjes met wiek of katalysator. Met petroleum (petrol) kan u makkelijk ruimtes verwarmen die niet voorzien zijn van centrale verwarming (bv. een garage, zolder of schuur).

Petroleum kan ook toegevoegd worden aan mazout voor een zuivere verbranding en als bescherming tegen bevriezen in bovengrondse tanks gedurende de winter.

Voldoet aan de norm NBN T 52-707.

 


Stookolie (mazout)

Gasolie, ook bekend als mazout, huisbrandolie of stookolie is de ideale brandstof voor verwarming. Nieuwe technologieën zorgden voor een optimaal rendement van meer dan 90%, waardoor stookolie een van de goedkoopste energiebronnen blijft. Power levert topkwaliteit aan huis zodat u geniet van vakmanschap, betrouwbaarheid en een scherpe prijs. Gasolie bestaat in twee versies: gasolie en gasolie extra. Gasolie extra is iets duurder maar verbrandt schoner omdat het bijna geen zwavel meer bevat. Vraag aan de installateur van uw verwarming welke gasolie u het beste gebruikt.

Met mazout van Power kiest u voor:

 • voordelig, veilig & milieubewust verwarmen
 • comfort
 • verwarmingstoelagen & accijnsvrijstelling
 • Europese normering: NBN T52-716 (gasolie) en EN 590 (gasolie extra)

 

Dankzij onze transportdienst in eigen beheer kan Power u een perfecte service bieden. We kunnen uw tank zelfs vullen als u niet thuis bent. Zo hoeft u niet te wachten en geen verlof te nemen tot we zijn langs geweest. We maken duidelijke afspraken en respecteren die ook. Heeft u nog vragen over mazout? Op Informazout vindt u alle informatie rond installaties en premies.

mazout tank

 


AdBlue, winterproducten & andere additieven

AdBlue

Met AdBlue vermindert u de CO2- uitstoot van uw voertuig aanzienlijk. AdBlue is een gifvrije ureumoplossing die speciaal ontwikkeld werd om uitlaatgassen te behandelen.
Adblue wordt vermengd met de uitlaatgassen alvorens die door een speciale katalysator te gaan. Zo worden de gassen afgebroken tot schadeloos water en stikstof.

AdBlue

Winterproducten

Power Lave Glace is een ruitensproeiervloeistof voor winter én zomer. Power Lave Glace verwijdert doeltreffend insecten, vet en vuilaanslag en zorgt zo voor altijd heldere autoruiten. Het is ook een uitstekend antivriesmiddel tijdens de winter. Beschikbaar in geconcentreerde vorm of gebruiksklaar.

Power de-icer is een snelwerkende en efficiënte ruitontdooier. Het verwijdert zeer snel en blijvend ijs en sneeuw van ruiten en buitenspiegels, waardoor u bijna onmiddellijk kunt vertrekken zonder uw motor te laten draaien of een ijskrabber te gebruiken. Power de-icer voorkomt ook herbevriezing en is volkomen inert voor lak en rubbers. Wordt geleverd in een verstuiver.

Power Antifreeze is een vloeistof die de koeling van motoren beschermt tegen bevriezen. Naast de zeer hoge doeltreffendheid, zelfs tot zeer lage temperaturen (-45°C), levert Power Antifreeze een volledige bescherming tegen het corroderen van metalen onderdelen dankzij een uitgebalanceerd additievenpakket. Power Antifreeze kan zowel tijdens de zomer als de winter gebruikt worden.

Power Cosyl is een motorkoelvloeistof, die het koelsysteem van motoren niet alleen langdurig tegen bevriezing beschermt (tot -38°C), maar door zijn speciale toevoegingen ook bijzonder geschikt tegen corrosie. Power Cosyl wordt toegepast in zowel benzine- als dieselmotoren, voor gesloten en open koelsystemen. Gebruiksklaar geleverd

power_winterproducten

Additieven

Voor speciale omstandigheden waarbij u de prestaties of de bescherming van uw voertuig extra wil verbeteren biedt Power een uitgebreid gamma additieven aan. (o.a. Bardahl, Elf Diecyl, enz).

 

 


Smeermiddelen

Power staat garant voor hoogwaardige smeermiddelen, vetten en oliën voor industrie, transport, landbouw, lucht- en scheepvaart en garagehouders.

Wij leveren aan competitieve prijzen uit onze voorraad in vaten, bussen of in bulk. Bij Power kunt U ook terecht voor smeermiddelen van andere merken zoals BP, Castrol, Shell, Duckhams, Esso, Mobil en Bardahl.

Ook voor het onderhoud van uw machinepark beschikken wij over de nodige knowhow en kunnen we voor u een volledig smeerplan opstellen. Onze technische dienst staat ter beschikking voor al uw vragen.

Naast zijn eigen smeermiddelen verdeelt Power ook smeermiddelen van BP, Castrol, Bardahl en Q8.

logos-bp-castrol-bardahl-q8

Contacteer ons voor meer informatie op 056/41.69.11.

Voor technische fiches kan u mailen naar: info@poweroil.be .

power_smeermiddelen
power_olie